Benvinguda

Aquest és el bloc oficial del Centre d'Alt Rendiment de Sencelles

viernes, 19 de noviembre de 2010

Behobia-San Sebastian 2010

La carrera Behobia-Sant Sebastià (20 km) ha estat un nou èxit del CARS.

Ens varem apuntar cinc corredors (Toni, Xavier, Javier, Pep Luis i Paco). Malauradament, Xavier es va rompre en els entrenaments previs, és el que té haver passat dels cinquanta. Els altres quatre quedarem com campions, els quatre sortirem i, increïble, els quatre acabarem.

Abans de continuar hem de comentar una mica el viatge a San Sebastián. El divendres arribarem a Bilbao, Chefa, Javier, Cati, Toni, Catalina, Xavier, Maria i Paco. Olga i Jesús ens varen rebre i tots plegats anarem a San Sebastián. Allà ens trobarem amb Koro, Iñaki, l'altra Koro i Enrique, i tots anarem a sopar a una sidreria. Com sempre va estar tot molt bo.

Volem agrair que Enrique s'anàs a ca na Koro i a ca seva montàs un pis "patera" per als membres del CARS.

Dissabte ferem amb cotxe el recorregut de la cursa (Javier i Pep Lluis, els "novatos" s'espantaren de la duresa de la cursa). Després de passejar una mica, a cuinar el sopar de disabte i el dinar de diumenge.

Diumenge varem fer la cursa i després un dinar immillorable en la societat d'Iñaki. El menú va ser picada variada amb boquerons de Koro i la seva germana, caldereta de llamàntol (de les cuineres Chefa i Cati) i tonyina amb salsa de tomàtiga (del cuiner Iñaki). Després del dinar, l'aeroport i tornada a casa.

Volem agrair la rebuda i les atencions que Olga, Koro, Koro, Jesús, Enrique i Iñaki han tingut amb el CARS. La veritat és que serà impossible igualar tot el que han fet per noltros.

Tornem a la cursa.

Tots els membres del CARS varem fer menys temps que en l'anterior edició. Pep Lluís i Javier en la seva primera cursa de llarga distància feren un temps increïble, a més varen arribar com si només haguessin corregut quatre o cinc quilòmetres (mirau el vídeo de la seva arribada).

Aquí teniu el vídeo de l'arribada de Toni (1:38:25)
CorriendoVoy.com | Videos gratis de Behobia-San Sebastián [San Sebastián]

Ara arriba Paco (1:54:28)
CorriendoVoy.com | Videos gratis de Behobia-San Sebastián [San Sebastián] (temps de cursa 2:34:04)

Ara Pep Lluis (1:55:47) i Javier (1:55:51)
CorriendoVoy.com | Videos gratis de Behobia-San Sebastián [San Sebastián] (temps de cursa 2:35:25)


Aquí teniu l'aribada de Paco, Pep Lluis i Javier (dos minuts).
Videos | Behobia San Sebastian 2010 | Francisco Muñoz Izquierdo | Atletismo | Atletismo a tope

Aquí teniu un vídeo espectacular del recorregut de la cursa. Com voreu hi ha dues pujades molt dures